Kız Tavlama İnternette Kız tavlama Sırlarını Öğren

Posted by admin  |  at  10:17

Hepimiz belkide bir bayandan hoşlandık ama yanına yaklaşarak bir türlü onunla konuşma ona olan ilgimizi anlatmaya cesaret edemedik artık sizde bir bayanı etkilyerek onu nasıl kendinize bağlayacağınızı Kız Tavlama İnternette Kız tavlama Sırlarını Öğren karizma e kitabıyla öğrenerek erkeklerin yüzde 98 inin bilmediği yöntemleri bulabileceksiniz.

Şunu bilmemizde fayda var bayanlar oldukça naziktirler dokunsalar ağlayacak gibidirler devamlı sorunları olabilir aile ortamı yada güzel olmamalarını düşünmeleri onları devamlı baskı altında tutar.Bayanların hoşlandığı şeyler genelde hep aynıdır bunları bilmelisiniz biz erkeklerin çoğu bir bayanla ilk buluşma esnasında onun karşısında sanki kilitlenir ve kekelemeye başlar ve konusamayız.

Bayanlar erkeklerin beynini çok iyi okuyabilir ve buda bizim zaaflarımızı anlamları ve bu zayıf yönümüzden bizi zor duruma düşürmeye çalışırlar.Kız Tavlama İnternette Kız tavlama Sırlarını Öğren karizma sırları e kitabı size bu konuda yardımcınız olarak bir bayanı nasıl etkileyeceğinizin yöntemlerini analtıyor.Bir bayanı etkileme hoşlandığınız bir bayanı kendinize bağlama sırlarını tamamen yüzde yüz ve denenmiş ve başarılı olan bu e kitap sizinde bayanlara karşı olan bazı bilmediklerinizi öğretecek olan bilgilerin yer aldığı bir settir.


Kız Tavlama İnternette Kız tavlama Sırlarını Öğren karizma sırları e kitabını bilgisayarınıza indirerek üç dakika içinde her hangi bir mekamda hoşlandığınız kızla tanışmak ve çekicilik yaratmak istiyorsanız bu e kitap tam size göredir.Sizlere bu e kitabın kesin kanıtlanmış ve denenmiş yolları 1000 kadının bir erkekten ne istediğini ve bir çok konuda bilmedikleriniz karizma sırları e kitabı size öğretir.

Kız Tavlama sırları e kitabı hakkında daha fazla bilgi ve detay için ( tıkla incele )


kızları tavlamanın kolay yolu internet ile sizont

1 yorum:

Kızla Buluşma Hoşlandığınız Kızla Buluşma Yolları

Posted by admin  |  at  09:55

Kadınlar en çok nelere sinir olur ve neleri çekici bulurlar.

Bir kızla buluşma herşeyden önce iletişim kurmak istiyorsan hoşlandığın kızla buluşma yolları eğitim setini mutlaka incelemelisin.Bir çok defa bayanların kullandığı sinir bozucu laflarını duymuşsunuzdur.Bazen erkeklerin kendileri için kullandıkları bu kelime grubu erkeklerin yaptıklarından kaynaklanır.

Bayanlar çoğunlukla sinir bozucu kelimeleri erkekler için kullanıyorlar.
İşte kadınların sinir bozucu davranışlarından bir kaç kesit.

- Bir bayanı telefonla çok sık aramanız
- Ona olan duygunuzu ilişkinin hemen başında ona açmanız.
- Gereğinden fazla eğlenceli olamak diğer adı şaklabanlık.
- Her şeyi gurur meselesi yapmak mesela bir hesabı kadın ödemez diye tutturmak.
- Yada tam tersi her şeyin onun yapmasına izin vermek 

Bir çoğunuz bu konuda soru sorabilir bunda ne kötülük olabilir diye ben sadece ona olan sevgimi ve ilgimi göstermek istiyorum diyebilir.En büyük sorunda burda işte sevdiğinize çok fazla ilgi göstermeniz ilişkinizin başlarında kendinize yapacağınız en zararlı şeydir.

Dünyada tek bir doğru yoktur her şey görecelidir diye bilirsiniz  ( ben demiyorum )
Yalnız kadınların ezik ''lere karşı evrensel çekim hissetmedikleri bir gerçektir.
Bunların yerine ağırdan almayı ve hayatını daha çekici kılmayı denemelisin kibar ve kendine güvenli olmayı
Biliyormusunuz bundan çok daha fazlasını öğrettiğim bir program hazırladım lider erkek özellikleri bir anda karşındaki insana belli edebileceğin müthiş bir formul keşfettim.

İşte sizler için yıllardır uyguladığım ve başarılı olduğum sosyal iletişim e kitabında tam olarak bu formulü anlatıyorum Bir arkadaşım vardı bir kızla bir süredir beraberdi ayrıldıklarını söyledi nedendi bilmiyorum her şey çok güzeldi ama durup dururken bırakıp beni gitti dedi bu durumu daha önce bir kaç kere yaşadım ve gördüm.

Sorunun ne olduğunu çok iyi biliyordum ama o anda söyleyemezdim çünki fayda etmezdi bunu tam olarak açıklayabilmem için biraz ayrıntıya girmem gerek çünki bu konudaki yanlış inancımızı bilmemiz lazımki ona göre sitediğimiz şekilde düzeltebilelim.
Yaşadığımız şu yüzyılda her konuda 1000 yılda katedemediği yolu katetmiştir.

Belki eskilerde kadına iltifat etmek çok işe yarardı ama bu zamanda günümüzde kadınların bizden kaçmasının en önemli sebeblerinden birinin bu olduğunu biliyormuydunuz.Peki nedenmi bunu açıklıyayım.

Babalarımız artık eskisi kadar yanımızda olamıyor Annelerimiz bize hem annelik hem babalık yapıyor dolayısıyla babamızdan almamız gereken tavsiyeleri bile annemizden alıyoruz annelerimiz bize dolayısıyla iyi niyetleriyle kıza çiçek al, iltifat et, güzel yemekler ısmarla,hediyeler al,gibi çekiciliğ öldüren tavsiyede bulunuyorlar farkında olmadan.

Aslında bunlar bizim iyi bir baba olmamız için geçerli tavsiyeler ama baba olmamız için önce bile bir ilişkiye başlamamız gerekir kızla buluşma bir bayanı nasıl etkilersiniz e kitabında sizlere 3 dakika içinde bir bayanı nasıl etkileyerek kendinize bağlayabileceğiniz yöntemleri bulabileceksiniz.Kızla Buluşma Hoşlandığınız Kızla Buluşma  Yolları hakkında daha fazla bilgi ve e kitabı satın almak için ( tıkla incele )


kızları tavlamanın kolay yolu internet ile sizont

0 yorum:

Review http://kztavlamasanat.blogspot.com/ on alexa.com
. .
back to top